UA-88798711-1

Pertama Kali Dibongkarkan...

STEP BY STEP BAGAIMANA SAYA HASILKAN EBOOK 5 ANGKA DALAM MASA 2 HARI

Strategi dan Step yang sama anda boleh gunakan, walaupun anda Takde IDEA bagaimana untuk menulis Ebook Yang Mampu Menjana INCOME seperti di bawah ini…

Ini hasil yang saya dapat selepas 2 hari Pre-Launch

Dan inilah hasil selepas 30 hari selepas pelancaran Ebook Rahsia Sublet Premium saya...

Hai dan Salam Sejahtera,

Nama saya Fairuz Razak dan saya merupakan Internet Marketer secara part-time.

ScreenShot di atas adalah antara hasil yang saya perolehi sewaktu melancarkan Ebook Rahsia Sublet Premium saya.

Bagi mereka yang belum pernah tengok, ini adalah Ebook Rahsia Sublet Premium saya.

Pada waktu tersebut saya hanya seorang newbie dan tak pernah buat duit melalui online pun sebelum itu (even kalau iklankan barang dalam mudah.my pun takde orang yang nak beli).

Alhamdulillah kejayaan penghasilan ebook tersebut telah membuatkan saya dipanggil untuk berkongsi di dalam rancangan TV Al-Hijrah.

Secara jujurnya semua orang boleh buat ebook..tak susah pun..anda perlu taip ebook anda di dalam microsoft words kemudian bila dah siap anda SAVE kan dalam bentuk PDF...Siap dah ebook anda dan anda boleh terus jual ebook tersebut.

"Kalau semua orang boleh buat ebook, kenapa tak ramai orang  yang hasilkan ebook sekarang ni?"

Okay..ini adalah antara faktor yang saya lihat kenapa orang sukar untuk menulis ebook :

  • Tak ada idea nak tulis ebook apa - Banyak idea tetapi tak tahu yang mana satu idea yang sesuai untuk diketengahkan.Takut-takut kalau tulis nanti tak ada orang yang nak beli.
  • Ada idea tapi tak tahu nak tulis apa - Idea dah ada,tapi bila nak tulis tu jadi stuck. Tak tahu macamana nak kembangkan idea supaya isi kandungan ebook tersbeut nampak banyak dan menarik minat orang untuk membaca.
  • Tak tahu nak cara nak pasarkan ebook. Idea dah ada. Ebook dah tulis. Tapi bila buka untuk jualan hanya 2-3 orang jer yang beli.

Part no.3 tu yang paling susah sikit. Tak ramai yang tahu cara yang betul untuk pasarkan ebook.

Daripada pengalaman saya sendiri, untuk membolehkan ebook kita LAKU KERAS di pasaran, kita perlu ada STRATEGI YANG SPESIFIK .

Strategi ini kita kena plan betul-betul sebelum ebook dilancarkan.

Mari saya kongsikan strategi yang saya gunakan dalam pelancaran ebook saya.

Strategi tersebut melibatkan 3 FASA yang penting dalam penghasilan ebook yang boleh laku keras di pasaran:

  • FASA 1Proses Membuat Ebook. Sebelum kita taip sesuatu ebook kita kena pastikan apakah ebook yang diinginkan orang ramai. Lepas dah tahu kita kena ada idea bagaimana nak kembangkan penulisan kita supaya nampak tersusun. Dan yang paling penting berapa banyak Mukasurat yang kita perlu tulis?Ini semua kita kena pastikan sebelum menulis ebook.
  • FASA 2Proses Pemasaran Ebook. Pemasaran adalah Faktor terpenting dalam startegi ebook laku keras. Sebelum buka untuk jualan kita mesti ada cara untuk kumpul database terlebih dahulu, berikan maklumat kepada mereka dan kenalpasti apakah masalah yang mereka hadapi. Lepas dah tahu semua ini,maka lebih mudah untuk anda menjual ebook tersebut.
  • FASA 3 - Proses Pelancaran Ebook. Dalam pelancaran ebook saya terdahulu,saya menggunakan 2 jenis pelancaran iaitu pra-pelancaran dan mega pelancaran.Kedua-dua jenis pelancaran ini ada EFFECT yang sangat besar dalam jumlah income yang saya dapat. Itu yang boleh dapat RM 5 angka dalam masa 2 hari (sewaktu pra-pelancaran)

"Boleh Tuan Fairuz tunjukkan dengan lebih detail lagi tak? Saya berminat nak tahu cara buat ebook laku keras macam tuan"

 Of Course boleh...Saya nak tunjukkan satu per satu apa yang saya buat sewaktu penghasilan Ebook Rahsia Sublet Premium saya secara detail lagi,

Anda boleh dapatkan panduan Video Case Study Rahsia Sublet Premium.

APA YANG BAKAL ANDA KETAHUI...

VIDEO #1 - PENGENALAN

Dalam Video Pertama ini anda akan ketahui bagaimana tercetusnya idea saya untuk memilih Ebook Rahsia Sublet Premium sebagai ebook pertama saya.Selain itu anda akan ketahui potensi Bisnes Ebook ini sebagai produk digital yang relevan evergreen dan tidak outdated.

VIDEO #2 - PEMBINAAN EBOOK

Ramai orang tak tahu bagaimana nak mula tulis sesebuah buku.Dalam video ini saya berikan 5 strategi bagaimana untuk START tulis ebook supaya anda tidak bertangguh-tangguh. Saya juga bakal bongkarkan satu teknik bagaimana ebook saya boleh dijual pada harga yang tinggi tetapi masih lagi ada orang ingin membeli. Juga saya dedahkan satu teknik NLP yang saya gunakan untuk brainstorm ebook saya supaya lebih banyak input boleh saya letak di dalam ebook tersebut supaya nampak TEBAL dan BANYAK ISI.

VIDEO #3 - PENYEDIAAN LEAD MAGNET & LANDING PAGE

Di dalam Video 3 ini - Pre Fasa kedua,anda bakal ketahui bagaimana untuk mengumpan prospek yang highly targeted menggunakan Lead Magnet & Landing Page. Ini adalah satu kriteria terpenting untuk memastikan hanya mereka yang betul-betul berminat sahaja yang anda follow-up. Yang tak interested anda boleh abaikan.Jadi takde la bazirkan banyak sangat masa nak melayan mereka yang tidak berminat.

VIDEO #4 - CARA MENARIK TRAFFIK

Anda dah ada Lead Magnet dan juga Landing Page, tetapi bagaimana nak tarik sebanyak mungkin Prospek yang berminat untuk dapatkan ebook anda? Dalam video ini saya bongkarkan 4 platform yang saya gunakan untuk menghebahkan tentang ebook saya ini. inilah di antara lubuk-lubuk prospek yang anda juga boleh gunakan untuk menarik traffik untuk ebook anda.

VIDEO #5 - EDUCATE SUBSCRIBER

Inilah teknik yang jarang orang nak share kepada umum. Sebab inilah fasa dimana anda menarik prospek dan timbulkan minat dan perasaan ingin tahu mereka tentang ebook anda. Jujur saya katakan inilah fasa yang paling penting dalam pemasaran ebook Rahsia Sublet Premium saya. Dalam fasa inilah saya bina TRUST dengan subscriber saya.Saya tunjukkan satu persatu setiap ayat dan gambar yang saya gunakan di dalam email dan Post saya.

VIDEO #6 - ALERT PELANCARAN EBOOK

Kenapa perlu alert pelancaran? Nampak macam remeh tetapi sebenarnya inilah strategi yang cukup powerful. Kerana waktu ini saya akan pastikan prospek saya bersedia dengan duit mereka. Saya tunjukkan secara detail ayat yang saya gunakan untuk alert launching ebook saya dan platform yang digunakan.

VIDEO #7 - PRE-LAUNCH

Inilah fasa di mana saya berjaya mengumpul RM 12k dalam masa 2 hari. Dalam fasa ini saya gunakan 1 teknik untuk pastikan prospek berlumba-lumba untuk dapatkan ebook ini.

VIDEO #8- MEGA-LAUNCH

Di dalam Mega Launch ini saya gunakan strategi __________ untuk memastikan Ebook saya ini tersebar dengan meluas(bukan saya jer yang promote,tapi lebih dari 50 orang turut promote). Saya tunjukkan bagaimana saya setup strategi tersebut kepada anda di dalam video ini.

Tapi bukan ini sahaja, saya nak anda betul-betul dapat hasilkan Ebook dari A-Z tanpa sebarang masalah..takde lah nanti tersangkut-sangkut..jadi saya ingin berikan BONUS TAMBAHAN seperti berikut...

BONUS #1 - Tutorial Buat Minisite

Saya akan GUIDE dan tunjukkan cara bagaimana untuk membeli domain, beli Hosting dan Install Wordpress untuk menjadi Minisite anda. Minisite ini penting untuk menarik traffik menjadi subscriber dan sebagai Salesletter (macam anda lihat ini)  untuk menjual ebook anda.

BONUS #2 - Plugin Premium Landing Page Profit Builder (Drag & Drop)

Saya akan berikan secara PERCUMA plugin Drag & Drop untuk membina landing page. Anda tak perlu lagi risau berkaitan dengan coding sebab budak tadika pun boleh buat landing page yang cantik dengan adanya Plugin ini. Harga pasaran plugin ini adalah USD 47.

BONUS #3 - Struktur Tulis Ayat Salesletter Yang Power

Lepas dah siap minisite saya akan tunjukkan 12 Struktur untuk menulis ayat salesletter yang power. Supaya bila pembaca baca jer salesletter anda , terus mereka nak beli ebook anda.

"Wahhh...Memang Serius nampaknya Tuan Fairuz Nak bantu saya Hasilkan ebook ini.Berapa harganya Tuan?"

Kalau ikutkan harga sebenar bagi panduan ini adalah seperti berikut.

  • 8 Video  Case Study Rahsia Sublet Premium (RM 200).
  • BONUS #1 - RM 60
  • BONUS #2 - RM 200
  • BONUS #3 - RM 50

Untuk keseluruhan panduan ini nilainya adalah RM 510

Tetapi saya tak nak anda bayar pada harga tersebut sebab saya taknak duit menjadi penghalang bagi anda mendapatkan Panduan ini.

Jadi saya ingin berikan panduan ini khas kepada mereka yang betul-betul serius dan FAST ACTION sahaja

RM 510

RM 200

RM 150

RM 97 SAHAJA!

WARNING : Harga ini adalah harga promosi dan mungkin tidak akan kekal lama.

EBOOK PERCUMA

3 Langkah Yang Saya Gunakan untuk mendapat RM 5 Angka dalam masa 2 hari melalui bisnes ebook

close-link
Tips Pemasaran Online PERCUMA di Youtube.
KLIK SINI
close-image

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.