fbpx

Siapa Saya?

STD1646

Mohd Fairuz Bin Abd Razak merupakan seorang usahawan Internet sejak tahun 2014. Seorang yang sangat berpengalaman luas dalam bidang Internet Marketing dan penghasilan produk digital. Beliau pernah memperolehi pendapatan melalui internet sebanyak RM 5 angka hanya dalam masa 2 hari sahaja untuk produk  Ebook Rahsia Sublet Premium (layari www.rahsiasubletpremium.com).

2016 09 25 1322

Sehingga ke hari  ini beliau telah menghasilkan lebih dari 5 produk Digital :

  1. Ebook Rahsia Sublet Premium. (www.rahsiasubletpremium.com)
  2. Ebook 50 list hot hartanah. (www.50listhotsublet.rahsiasubletpremium.com)
  3. Rakaman webinar hartanah .
  4. Rakaman Seminar Group Coaching Sublet.
  5. Video Case Study Rahsia Sublet Premium.

Beliau juga merupakan seorang bekas Marketing Strategist dalamTEAM FAMES (Pasukan Khas dibawah Tuan Firdaus Azizi , Pakar Pemasaran FB Malaysia). 

marketing strategist

Selain aktif dalam bidang pemasaran, beliau juga merupakan seorang Certified NLP Practitioner daripada National Federation of Neurolingusitik Programming di USA.

Pernah dijemput untuk bersama-sama berkongsi tentang kejayaan menggunakan NLP dalam bidang Internet Marketing di salah satu Seminar NLP anjuran NLP Malaysia di Shah Alam. 

Banyak idea dan juga elemen-elemen NLP diterapkan di dalam teknik pemasaran online beliau terutamanya berkaitan dengan penghasilan ayat iklan yang berpengaruh (Copywriting).

IMG 7554 2

Minat yang mendalam dalam bidang pemasaran online tidak terhenti setakat itu sahaja, oleh sebab itu beliau sangup berhabis wang untuk meningkatkan Ilmu berkaitan dengan Pemasaran Online.

Pada bulan Julai 2017 & Septeber 2017 ini sahaja beliau telah diiktiraf sebagai Specialist dalam Content Marketing , Customer Value Optimization,Paid Traffic dan Copywriter. Pengiktirafan ini adalah daripada Syarikat Digital Marketer yang juga merupakan salah satu komuniti terbesar berkaitan Pemasaran Internet di dunia (http://www.digitalmarketer.com/about-us)

fairuz razak Csutomer_Acquisition_Specialist_certificate
DM certificate Conversion funnel optimize
Certified Content Marketing Specialist
Fairuz Razak_copywriters specialist
Certified Youtube Channel Growth

Beliau juga merupakan Certified Youtube Channel Growth 

Scroll to Top