Ini Peluang Ke-2...

Jom Hasilkan Produk Digital PERTAMA anda dan Jana Side Income melaluinya sepantas 6 Minggu Sahaja...

Dimana saya akan GUIDE dan BANTU anda untuk mendapatkan RESULTS yang sama seperti yang saya dah dapat di bawah ini....

Daripada: Mohd Fairuz Bin Abd Razak

Kalau dulu orang asyik duk tanya saya ada ke saya buat coaching berkaitan dengan produk digital ini.

Jawapan Saya ialah : "Saya Tak Yakin Lagi"

Tapi bila difikir-fikirkan semula...ilmu yang saya perolehi ini adalah satu pemberian daripadaNYA

Dan ilmu yang baik adalah ilmu yang dapat dikongsikan bersama-sama dengan orang lain juga.

Manalah tau orang lain juga menghadapi masalah yang sama seperti saya dulu-dulu...

Dulu bermacam-macam bisnes saya dah buat..semuanya untuk menampung kehidupan di Kuala Lumpur yang serba-serbi memerlukan perbelanjaan yang agak tinggi.

Teringat dulu-dulu...bermacam-macam bisnes online yang saya dah buat.

Saya jual Blender online.

Saya jual Jubah Wanita online...

Saya Jual Pakaian Dalam Wanita online...

Saya buat Chocolate Gift secara online...

Saya jual baby Carrier onlin...

Pendek kata ada jer bisnes yang boleh buat duit semua saya nak buat. Semuanya demi mencari pendapatan tambahan at least boleh la nak "bernafas" sikit setiap bulan.

Dan yang paling sedihnya semua bisnes online yang saya buat tak menjadi.

Saya sedih sangat sebab kalau ikutkan dah macam-macam panduan saya beli.

Dah beratus-ratus ringgit beli ebook itulah..video ini lah..semuanya berkaitan dengan pemasaran online.

Tapi semuanya yang saya ikut tak menjadi.... nak capai Sales RM 100 pun susah..

Sehinggalah Pada Satu Hari....

Saya masih ingat lagi waktu tu bulan Ramadhan seperti sekarang ni..

Mungkin disebabkan pada bulan yang mulia tersebut saya berdoa kepada Tuhan semoga diberi petunjuk dan jalan untuk keluar daripada masalah kewangan...

Sehinggakan saya nekad amik Personal Coaching daripada seorang Sifu Internet Marketing di Malaysia ini..

Sebab waktu tu Personal Coaching jer yang saya belum penah try lagi...

Dalam fikiran saya "Takpe lah aku try dulu, manalah tau kot-kot ada harapan nak buat side income melalui internet ni"

Bayaran yang saya perlu bayar untuk fee Personal Coaching tersebut sebanyak RM 2,000.

Dan saya berasa sangat syukur kerana TINDAKAN tersebut adalah tindakan yang yang tepat

Hasil daripada Tunjuk Ajar dan Tindakan yang saya buat Alhamdulillah Ebook Pertama saya iaitu Rahsia Sublet Premium berjaya memperolehi 5 Angka dalam masa 2 Hari sahaja

Dan yang paling bestnya sehingga ke harini (12 Jun 2018) jualan ebook ini telah mencecah RM 73k

Dan kalau anda perhatikan di statistik jualan di atas saya juga ada hasilkan bermacam-macam lagi produk digital

Contonya ebook ke-2 saya 50 List Hot Sublet, Online Group Coaching, Webinar, Rakaman Webinar, Panduan Sales Funnel dan Juga Video Case Study RSP.

Senang cerita dah bermacam-macam produk digital saya hasilkan dan kesemuanya membuahkan hasil yang cukup lumayan.

Kalau dulu saya rasa TAK YAKIN dan TAK CONFIDENT nak ajar orang buat seperti mana yang saya buat, tetapi kali ini saya NEKAD! Saya nak CUBA dan bantu sehabis baik mereka yang memerlukan bantuan saya.

Jujurnya inilah pertama kali saya terbuka hati untuk berkongsi ilmu ini.

Sebab itu anda akan perasan memang tak de Testimonial daripada sesiapa pun yang saya bantu sebelum ini.

So..sebagai pengenalan jadi saya nak Introduce kepada anda...

Rakaman Online Group Coaching Product Digital

Ini merupakan Rakaman Program Coaching secara berjemaah yang saya jalankan dalam masa 6 Minggu pada bulan Julai - September 2018 yang lepas.

Program ini mudah sahaja...

Anda akan mendapat 6 Video Rakaman LIVE sesi Online Group Coaching terdahulu yang dimana REVEALkan setiap step by step yang saya lakukan dalam penghasilan ebook.

Ini bermakna tak sampai 2 bulan anda akan ada Produk Digital anda sendiri (pembelajaran ikut pace anda sendiri) tanpa perlu keluar modal pun (Tulis dalam words dan kemudian Convert ke PDF sahaja)

Ini yang anda akan pelajari di dalam masa 6 Video tersebut..

  • Minggu Pertama : Cara Pemilihan Niche dan Tajuk Ebook Yang Sesuai 

Minggu pertama ini kita akan lihat pada niche-niche yang boleh dikatakan Hot dan juga tajuk/ idea yang anda ada. Adakah idea tersebut boleh terjual?.Kita akan sama-sama belajar cara untuk "angle" kan sesuatu produk.Mungkin idea anda tu biasa-biasa sahaja.Tapi saya akan cuba untuk "luar biasa"kan ia.

  • Minggu Kedua : Cara Penghasilan Ebook.

Nak hasilkan ebook pun nak kena ajar ke?Hehe..okay dalam minggu ini saya akan tunjukkan cara bagaimana nak "gemokkan" ebook anda. Ramai dikalangan kita ni bukanlah penulis. So kadang-kadang tu bila dah tulis satu bab jer kita dah settle apa yang kita nak sampaikan.Kita tak nak orang beli satu bab jer.Bila makin banyak bab senang sikit nak jual mahal.

  • Minggu Ketiga: Sales Funnel Ebook (Cara Setup Autoresponder)

Okay masuk minggu ketiga ni kita dah pergi more pada teknikal part.Tau tak ada orang yang jual panduan nak setup autoreponder sampai beratus-ratus? Tapi pada minggu ini saya tunjukkan pada anda step by step macamana nak setup autoresponder menggunakan Gresponsive. Siap saya bagi ayat-ayat email yang emotional (supaya subsriber anda yakin dengan anda) lagi. Dan jangan risau autoresponder ni tak mahal seperti autoresponder kat luar negara

  • Minggu Ke Empat : Sales Funnel Ebook ( Landing Page & Sales Letter)

Still lagi dalam bab-bab yang agak teknikal.Saya akan tunjukkan cara-cara untuk anda ada website sendiri. Saya tunjukkan cara-cara nak beli domain dengan hosting.Saya tunjukkan cara-cara nak install wordpress dan install plugin-plugin yang premium.Kemudian kita setup landing page yang simple.Selain itu saya akan tunjukkan cara-cara bagaimana nak hasilkan Sales Letter yang menggiurkan pembaca.

  • Minggu ke Lima : Sales Funnel Ebook ( Cara Tarik Traffik & Lead Magnet)

Traffik dan databased adalah sangat penting.Saya akan tunjukkan 2 cara bagaimana untuk memancing traffik supaya masuk menjadi databased anda. Kita akan gunakan Lead Magnet (Tawaran Meleleh) yang power supaya ramai yang akan opt-in ke dalam sistem autoresponder anda.Daripada databased yang ada ni anda boleh buat duit berkali-kali (bukan setakaat jual ebook jer yer).

  • Minggu Ke Enam : Strategi Launching Ebook

Terdapat tiga cara untuk launching ebook yang saya gunakan iaitu Pre-Launch, dan Mega Launch. Ada strategi-strategi yang tertentu dalam setiap launching.Strategi ini yang saya gunakan sehingga mendapat RM 5 Angka dalam masa 2 Hari sahaja.Saya kongsikan kepada anda secara eksklusif pada minggu ini

Bukan setakat itu sahaja..Untuk siapa yang Join program ini anda akan dapat BONUS TAMBAHAN 

BONUS 1 (RM 199):

FB SUPPORT GROUP LIFETIME

Yessza..LIFETIME support bermakna anda boleh tanya apa sahaja pada saya bila-bila masa sahaja jika anda mengalami masalah sepanjang penghasilan ebook anda selagi saya masih bernyawa.Saya takkan biarkan anda terkapai-kapai dengan masalah-masalah yang anda hadapi

BONUS 2 (RM 10):

PANDUAN SALES FUNNEL 4 NEWBIES

Di dalam panduan ini anda akan belajar cara-cara bagaiman untuk hasilkan SALES FUNNEL untuk bisnes anda.Tak kira lah anda bisnes online ke atau Offline.Panduan ini memang mudah difahami dan mesra Newbies.

 

BONUS 3 (RM 97)

VIDEO CASE STUDY RAHSIA SUBLET PREMIUM

Panduan lengkap bagaimana saya hasilkan ebook Rahsia Sublet Premium dari A-Z. Anda boleh Tiru dan Hasilkan Results sama sepertimana yang telah saya hasilkan.

BONUS 4 (RM 308)

PREMIUM PLUGIN INSTABUILDER (DRAG & DROP PAGE BUILDER)

Ini Merupakan Plug-in premium untuk menghasilkan Pages yang cantik dan menarik (seperti yang anda lihat sekarang ni).Nak guna plugin-in ni sangat mudah.Harga di pasaran ketika ini USD 77 dolar.Tetapi saya bagi PERCUMA kepada anda.

Okay..Persoalan Sekarang Berapa harganya untuk menyertai Program ini?

Kalau nak ikutkan nilai yang anda akan dapat untuk setiap daripada Ilmu

Online Group Coaching Produk Digital

RM 1,000.00

Bonus 1 : FB Group Lifetime Support

RM 199.00

Bonus 2 : Panduan Sales Funnel 4 Newbies

RM 10.00

Bonus 3 : Video Case Study Rahsia Sublet premium

RM 97.00

Bonus 4 : Premium Instabuilder Plugin

RM 308.00

Jadi Total Lebih Kurang dalam RM 1614.00

Tetapi disebabkan ini merupakan FIRST TIME dan saya tidak mahu harga menjadi masalah untuk anda hasilkan produk digital pertama anda dan terus dapatkan Income secara konsisten berterusan.

Jadi untuk KALI ini sahaja.Saya nak berikan...

RM 1,614.00

RM 500.00

RM 200.00

RM 100.00

RM 97.00 Shj!

AMARAN : Ini merupakan Peluang Ke-2 untuk anda hasilkan produk digital anda sendiri dengan boimbingan saya secara DIRECT.Tawaran ini akan Tamat tepat jam 11.59 malam 20 November 2018.

P.S : Saya tidak menjanjikan bulan dan bintang, tetapi saya yakin dengan ilmu dan pengalaman semua orang boleh pergi jauh.Jadi saya akan berikan 100% Komitmen kepada mereka yang join program ini.

P.S.S : Ini mungkin peluang bagi anda untuk mengubah kehidupan anda sekarang. Worst come to worst bila anda akan belajar mostly  berkaitan teknikal yang banyak digunakan oleh IM-IM di dalam dan luar negara.So tak rugi satu sen pun.

Nak Belajar Online Marketing 1 To 1 Dengan Saya?
KLIK SINI
close-image

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.