Pernah Tak Anda Fikirkan Perkara Ini...

Bagaimana Seseorang Marketer Dalam Agensi Boleh Hasilkan Kempen Marketing Yang GEMPAK , TERSUSUN dan BERKESAN Untuk Client Mereka?

fikir 2 PNG 2 1

Sehingga ada Client mereka dapat Buat SALES Berjuta-juta, Bukan Sekali, Bahkan BERKALI-KALI

Kalau Kita Yang Beshe-Beshe ni Mesti ada masalah

Fatigue stress

Dah beli Banyak Panduan

Dah beratus-ratus ringgit HABIS beli panduan tapi masih lagi buntu nak hasilkan Iklan Yang Power

shoulder surfing

Copywriting Tak Power

Setiap Kali Nak buat ayat iklan mesti kena TIRU Ayat orang lain sebab BLUR tak tahu nak tulis apa.

7 Quick Tips to Get More Out of Your Instagram Ads.jpg

Iklan Ke "laut" dalam

Bila dah create Iklan tapi Hasilnya "krik-krik" sahaja. Ramai yang tengok tapi tak ramai yang nak take action lepas tengok iklan kita.

sticky notes billboard 543x400 1

Takde Planning Marketing

Buat Iklan tapi main hemtam je. Asal ada Sales je dah cukup. Tak tahu sama ada iklan yang dibuat tu berkesan atau tidak.

Apa Rahsia Sebenar Marketer Ini?

Sampai mampu buat sesuatu iklan tu Convert, Kalau ada problem pun cepat je diorang ni boleh detect..Bela Jin ke?

Sebenarnya Mereka Ni Faham 3 Perkara Penting dalam Marketing

Psikologi Manusia Membeli

Mereka ini tahu kenapa seseorang itu membeli. Pendek kata mereka dapat "TEKA" apa yang bermain di fikiran Prospek Waktu Iklan itu muncul

Cipta Funnel Yang Sesuai

Mereka ini ada satu BLUEPRINT untuk menyusun FUNNEL yang betul-betul kena kepada Target Market. Blueprint ini memang digunakan Oleh Sifu-sifu Internet Marketer Seluruh Dunia.

Hasilkan Iklan Yang Convert

Ini Sangat Penting Sebab dalam sesebuah iklan kita perlu buat mereka tertarik untuk mengambil tindakan based on CTA yang kita letak. Part ni memang kena pandai buat Copywriting.

Berita Baiknya Ketiga-Tiga Perkara Ini Anda boleh BELAJAR & MASTER dengan MUDAH!

PANDUAN MARKETER SECRET

10 Modul Yang Lengkap dari A-Z apa yang anda WAJIB Belajar & Ketahui untuk menjadi seorang Marketer yang hebat (Panduan Dalam bentuk Video)

Panduan Marketer Online

Apa Yang Anda Akan Pelajari dalam 10 Model Ini

Modul 1 : Apa itu Marketing?

Dalam Modul ini anda akan pelajari Prinsip Asas Marketing dari Sifu Legend didunia iaitu Dan Kennedy. Dan Kennedy bagitau kalau nak Belajar Marketing ini WAJIB tahu 3 Rukun Marketing. Siapa yang faham benda ini senang nak design kempen pemasaran yang lebih tersusun. Takde la nak terikut-ikut cara orang lain.

Modul 2 : Kenali Market Anda

Bagaimana nak tahu TARGET MARKET ANDA? . Dalam modul kedua ini saya Kongsikan Satu Konsep yang dibawa oleh seorang Legend Marketer iaitu Gary Halbert. Dia bagitau untuk membezakan anda & pesaing anda, anda WAJIB ada SATU benda ni. Dimana jika anda tahu SATU perkara ini comfirm sales anda boleh naik kaw-kaw.

Modul 3 : Mesej yang Betul

Menyampaikan MESEJ yang betul sangat penting sebab inilah satu-satunya cara untuk buat prospek kita TAKE ACTION. Di dalam modul ini saya akan tunjukkan bagaimana untuk menulis AYAT IKLAN dengan BAHASA yang berada dalam pemikiran prospek anda. Anda pasti terkejut betapa mudahnya nak menulis ayat iklan yang mudah nak convert prospek anda.

Modul 4 : Copywriting

Modul ini paling best sebab saya akan kongsikan 4 Jenis Framework Copywriting Yang digunakan oleh kebanyakan Copywriter di Seluruh Dunia (Bukan Malaysia sahaja ya). Dengan adanya Framework ini , anda tidak akan kekeringan IDEA lagi nak tulis copywriting apa. Proses buat Copywriting juga akan menjadi lebih PANTAS & MUDAH.

Modul 5 : Marketer Hipotesis

Modul Ini bakal menjawap persoalan "Bagaimana marketer dari agensi boleh hasilkan kempen iklan yang strategik dan berkesan?". Kerana dalam modul inilah saya akan revealkan 4 Hipotesis yang akan dilakukan oleh marketer sebelum mereka design sesebuah SALES FUNNEL. Benda ini adalah "Golden Nugget" kami as marketer sebab Skill ini yang membezakan kami dengan orang beshe-beshe. Dan skill inilah yang membolehkan marketer charge harga kapak (beribu-ribu) kepada anda.

Modul 6 : Kempen Iklan

Sebenarnya hanya ada 3 jenis kempen Iklan UTAMA yang selalu kami gunakan bila RUN iklan kepada client. Kempen iklan ini sebenarnya disusun berdasarkan psikologi kenapa manusia membeli secara online. Jadi ILMU ini sangat penting kepada anda jika baru nak start berjinak-jinak dalam dunia marketing.

Modul 7 : Tahap Kesedaran Pelanggan

Modul ini khas untuk mereka yang takde IDEA APA YANG NAK TULIS untuk content / Ayat iklan. Konsep ini sangat penting sebab kalau salah tulis nanti dan tak kena caranya, Jangan Harap la prospek anda akan TAKE ACTION. Inilah salah satu punca UTAMA kenapa iklan Krik-Krik.

Modul 8 : Mental Model Buying Decision

Mental Model ini bagitau yang ada 6 Tahap dalam proses pembelian. Dalam modul inilah anda akan dapat belajar bagaimana psikologi seseorang manusia membeli. Bila dah tahu benda ini, ia akan memudahkan proses anda deliver Iklan yang betul kepada target market yang betul. So takdelah iklan kita tersasar ke dalam lautan dalam (kikiki).

Modul 9 : Marketer Framework

Di dalam Modul in, anda dah boleh DESIGN sesubuah Kempen Pemasaran yang Gempak ,Tersusun dan Berkesan. Pendek cerita, bila dah sampai pada modul ini, anda dah boleh create Sales Funnel yang convert untuk bisnes anda. Inilah Rahsia Besar bagaimana seseorang marketer dapat hasilkan Sales Funnel dengan pantas kepada client mereka.

Modul 10 : Marketer Mistake

Elakkan dari membuat Kesilapan yang merugikan. Di dalam Modul ini , saya kongsikan 4 Jenis kesilapan yang sering dilakukan oleh Marketer. Jadi selepas ini anda dah tak perlu LANGGAR DINDING lagi dalam proses nak belajar buat iklan.

Berapa harga Panduan ini?

Jom Kita lihat berapa kos kena keluarkan kalau nak upah seorang marketer handle pemasaran bisnes online anda

Kos Upah Marketer = RM 3,000 / Month

(Harga ini diambil mengikut Survey Yang dibuat di kalangan Marketer Agency Tahun 2022)

Tetapi kalau anda dapatkan Panduan Yang Mampu menjadikan diri anda seorang marketer yang hebat..Pelaburannya Cumalah

RM 99.90 SAHAJA !!

Scroll to Top