Shhhhhh.....Ini Rahsianya...

"Bagaimana saya pikat hati 130 prospek yang tak pernah kenal saya sehingga mereka terpaksa berlumba-luma untuk beli produk saya dalam Masa 2 Hari Sahaja!"

Anda boleh apply dan tiru terus teknik yang saya gunakan ini untuk dapatkan prospek yang tak sabar untuk dapatkan produk anda...

Salam Sejahtera,

Nama Saya Fairuz Razak dan saya merupakan seorang Internet Marketer secara sambilan.

ScreenShoot di atas adalah hasil produk digital saya yang pertama 100% guna marketing dan promote melalui internet(waktu tu saya newbie lagi) iaitu Ebook Rahsia Sublet Premium.

Saya akan kongsikan satu TOOLS yang saya gunakan untuk dapatkan SALES seperti diatas.

Tool tersebut adalah SALES FUNNEL


"Sales Funnel? Apa benda tu Tuan Fairuz?"

90% orang yang membeli adalah mereka yang mengenali penjual dan percaya kepada mereka. Kalau tak kenal pun mesti ada yang recommend produk mereka kepada kita.

Masalah bisnes online adalah penjual dan prospek TIDAK pernah bertemu secara FACE TO FACE.

Tak macam bisnes yang offline, mereka berjumpa dan dari situ kita boleh judge mereka ini jujur atau tidak (biasala manusia kan suka judge..hehe)

Dalam bisnes online ni , ada satu proses yang kita boleh lakukan untuk memastikan prospek kita kenal dan percaya dengan kita dalam masa yang singkat.

Proses ini juga dikenali sebagai SALES FUNNEL

Sebenarnya teknik ini memang dah lama diperkenalkan oleh Sifu-Sifu Online Marketing di seluruh dunia.Inilah strategi dimana orang yang tak kenal kita pun boleh beli dari kita..

Nama nampak macam gempak kan…tetapi SALES FUNNEL ini sebenarnya adalah cara bagaimana kita membawa sesorang STRANGER menjadi PROSPEK seterusnya menjadi BUYER

"Memang nak kena ada Sales Funnel ke?Ada yang tak guna Sales Funnel okay jer Sales diorang"

Boleh jer kalau nak jual terus..tak perlu susah-susah pun nak kena ada SALES FUNNEL ini..

Cumanya teknik ini merupakan antara PROVEN METHOD yang banyak digunakan dalam Online Marketing untuk meningkatkan CONVERSION RATE pembelian.

Sales Funnel ini dicipta mengikut Psikolagi Manusia membeli.Jadi ia dah memudahkan anda untuk merangka pelan pemasaran yang berkesan untuk prospek anda supaya LAST SEKALI mereka “terpaksa” membeli daripada anda juga.

Berikut antara kelebihan menggunakan SALES FUNNEL ni…

  • #1 - Orang Cepat Kenal Anda. Apabila dalam Alam maya ini kita perlu ingat yang kita tak berhadapan dengan prospek kita. Jadi agak sukar mereka nak mengenali kita.Bila tak kenal maka sukar untuk menjual
  • #2 - Lebih Cepat Bina TRUST.Hukum menjual ada mengatakan bahawa "Manusia ini tak suka apabila mereka terasa seperti dijual".Dengan adanya sistem adalah lebih mudah untuk bina TRUST antara kita dan prospek.
  • #3 - Bila dah Kenal dan TRUST adalah lebih mudah untuk CLOSE SALE. Kita sendiri pun macamni, kita akan selesa berjual beli dengan orang yang kita kenal berbanding "Alien" yang ntah dari mana-mana.
  • #4 - Kenalpasti Masalah Iklan anda yang betul. Kadang-kadang bila sales kurang orang akan salahkan Copywriting tak POWER.Tapi sebenarnya bukan Sebab ITUPUN.Tanpa Sales Funnel anda sukar untuk kenalpasti dimana silapnya kempen pengiklanan anda.

"Owhhh...Banyak juga kelebihan kalau ada Sales funnel ni..Boleh Tuan ajar saya cara nak buat Sales Funnel untuk Bisnes Saya?"

Boleh jer…saya memang dah sediakan Panduan Sales Funnel For Newbie ini khas buat mereka yang nak DESIGN Sales Funnel bagi bisnes masing-masing…

Antara perkara yang anda akan belajar di dalam Panduan Ini ...

  • Video #1 - Asas & Pengenalan Sales Funnel. Di dalam Video ini anda akan ketahui secara detail 3 Asas Sales Funnel untuk sesebuah bisnes.
  • Video #2 - Formula Sales Funnel.Anda akan pelajari 4 Formula Penting di dalam Sales Funnel.Formula ini penting untuk anda Troubleshoot masalah jika Sales anda tidak seperti yang diharapkan.
  • Video #3 - Cara Custome Made Sales funnel untuk Bisnes anda. Ada satu teknik yang bakal pelajari untuk design sales funnel yang khusus untuk bisnes anda.
  • Video #4 - Sales Funnel Vaults. Di dalam video ini anda akan diberikan lebih dari 6 contoh sales funnel untuk bisnes-bisnes seperti agen hartanah,blogger,penapis air,pakaian dan juga makanan.
  • BONUS Video #5- Sales Funnel Ebook 5 Angka. Anda akan ketahui Sales Funnel yang saya gunakan untuk menukarkan 130 Prospek menjadi Buyer dalam masa 2 hari. (first time reveal kepada umum..)

Apa kata mereka yang telah mendapatkan panduan ini...

"Terbaiklah Tuan..Berapa Pengerasnya untuk Panduan Sales Funnel ini?"

Okay disebabkan memang NIAT nak bantu newbie dan saya tak nak HARGA menjadi penghalang anda untuk berjaya dalam bisnes anda jadi harga untuk panduan ini hanyalah…

Harga ini khas untuk newbie yang betul-betul nak belajar . (Saya faham dulu saya newbie pun saya tak banyak duit)..

Tetapi saya hanya mahukan mereka yang TAKE ACTION & GRAB PELUANG INI SEKARANG!

Disebabkan itu, tawaran harga ini saya hadkan kepada 50 Orang yang pertama Sahaja.

Cukup 50 orang saya akan terus naikkan harga ke RM 1XX (paling kurang)…So take it or leave It. <– Ini bukan gimik atau scarcity.

Copyright © 2014. Your Company Name | DisclaimerPrivacy Policy | Tos

Jom Tengok Banyak Lagi Tips Pemasaran di Youtube
KLIK SINI
close-image

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.