Bina Funnel Website Anda dengan Mudah & Pantas dengan Woofunnel & Autonami

Lihat Video Dibawah ini...

Apa itu Woofunnel dan Autonami?

Woofunnel - Funnel Builder Pro

Woofunnel pula merupakan sistem untuk membina funnel anda di dalam website wordpress dengan mudah. Anda boleh customize Chekout Page anda dengan lebih cantik dan menarik. Selain itu anda juga boleh membuat order bump (Seperti clickfunel) dengan menggunakan Woofunnel ini.

Autonami - CRM

Autonami adalah satu plugin bagi menggantikan sistem Email Marketing Anda. Jika Sebelum ini harga pada sesuatu Autoresponder bergantung kepada Bilangan Subscriber, tetapi dengan adanya Autonami ini anda boleh Schedule Email, Blast Email dan buat sistem Automation dengan mudah hanya menggunakan Platform WordPress anda sahaja.

Tak Perlu Bayar USD!

Tak Perlu Bayar Secara Tahunan!

Dapatkan plugin ini Pada Harga Special

Plugin Original dengan Harga LIFETIME. Tak perlu bayar tahun-tahun.

No payment items has been selected yet
fpx billplz

Soalan Lazim

Plugin ini boleh dijual pada harga yang murah kerana saya mempunyai code dibeli secara pukal daripada pihak developer. Plugin ini adalah original daripada developer dan boleh diupdate dari semasa ke semasa

Anda boleh lihat tutorialyang disediakan oleh pihak developer DI SINI

Support tidak disediakan tetapi anda boleh menghubungi saya jika terdapat sebarang masalah. Sekiranya masalah tersebut perlu diajukan kepada pihak developer, kelewatan mungkin akan berlaku.

Anda dibenarkan untuk refund dalam tempoh 7 hari selepas plugin diinstall kedalam website anda. Dinasihatkan supaya anda cuba terlebih dahulu plugin ini jika ianya mempunyai problem.

Harga diatas hanya untuk servis install sahaja. Jika perlu servis setup akan dikenakan charge tambahan sebanyak RM 150-RM300 bergantung kepada jenis setup yang diperlukan.

Scroll to Top