Apa itu WA Web Plus ?

WA Web Plus merupakan salah satu daripada Google Chrome extension. Anda boleh klik di sini untuk menginstall WA Web Plus ke dalam Google Chrome Anda. 
WA Web Plus ini menyediakan fungsi yang POWERFUL yang membolehkan anda menggunakan Whatsapp anda  untuk broadcast whatsapp kepada customer ,autoreply (dengan keyword) dan extract contact di dalam Whatsapp semudah 1 click sahaja.

Bagaimana Untuk Menggunakan WA Web Plus ?

Anda perlu menggunakan Google Chrome Browser . Untuk Install extension ini anda hanya perlu ke Chrome stor dan cari WA Web Plus dan click “Add To Chrome”
Selesai Installation, pada bahagian atas browser toolbar anda akan ada symbol “+” berwarna hijau (seperti dalam gambar rajah dibawah).
WA Web Plus
Selepas itu, anda hanya perlu buka Whatsapp Web seperti biasa. Apabila browser Whatsapp web telah dibuka ,anda hanya perlu KLIK pada simbol “+” tersebut dan Dashboard WA Web Plus akan dipaparkan seperti dibawah
WA Web Plus 1

Kelebihan Menggunakan WA Web Plus?

WA Web Plus ini mempunyai pelbagai fungsi yang menarik untuk digunakan yang memberi added Value kepada Whatsapp Web anda. Ia didatangkan dengan fungsi Percuma dan berbayar
Untuk fungsi Percuma apa yang anda akan dapat adalah seperti berikut :
  • Blurring private information from the screen (contact names, conversations, photos… etc).
  • Playing voice messages and status posts without informing their senders that you played them.
  • Disabling the read receipts (Blue Ticks).
  • Hiding your “typing…” and “online” status.
  • Restoring deleted text messages.
  • Protecting your WhatsApp Web app with a password.
  • Like and reactions buttons (Like Facebook).
  • Notifying and highlighting online contacts.
  • Adding ability to start conversations with non-contacts.
  • Pinning unlimited chats!
  • Speeding up voice messages playback.
  • Customizing chat window wallpaper.
  • WhatsApp Web night mode.
  • Posting text and media statuses directly from WhatsApp Web.
  • Pinning your unread chats to the top of the conversations list.
  • Downloading users status posts (images and videos).
Manakala untuk fungsi berbayar pula (Juga dikenali sebagai Business Tools) :

1. Broadcasting

Fungsi ini memberi kelebihan kepada anda untuk BLAST WHATSAPP kepada target contact anda dengan menggunakan Whatsapp web.
Anda boleh blast kepada Contacts (no yang anda save) , ke dalam Groups Whatsapp, mengikut labels (Whatapp Business) dan juga paling menarik anda juga boleh blast kepada databased anda yang sedia ada (Import from list)
WA Web Plus 2

2. Smart Reply

Fungsi ini sangat menarik di mana anda boleh letakkan Keyword untuk triggered autoreply di dalam message.
Sebagai contoh jika seseorang bertanya “PM” / “Harga” di dalam Whatsapp, sistem secara automatik akan reply message tersebut dengan mesej spesifik yang telah kita tetapkan.
WA Web Plus 3

3. Scheduled Message

Dalam fungsi broadcast di atas , anda juga di berikan satu fungsi untuk Schedule Message . Dengan fiungsi ini anda boleh menetapkan tarikh dan masa untuk blast message kepada contact.
WA Web Plus 4

4. Save Contact dengan 1 Click

Katakan ada prospek baru yang first time whatsapp, anda boleh save nombor mereka dengan hanya tekan butang “SAVE” di dalam conversation tab.
WA Web Plus 5

5. Group Tools

Kebiasaannya apabila kita create sesuatu Whatsapp group, kita perlu invite semula satu persatu ahli di dalam untuk masuk ke dalam group baru tersebut.
Tetapi dengan fungsi CLONE GROUP Whatsapp, anda boleh duplicate group tersebut dan namakannya semudah 1 klik sahaja.
Selain itu anda boleh juga menghapuskan group whatsapp dengan menggunakan fungsi DESTROY GROUP 
WA Web Plus 6

6. Webhook

Webhook merupakan salah satu cara bagaimana anda boleh customizekan Whatsapp anda.
Anda boleh connect whatsapp dengan mana-mana 3rd Party API untuk membolehkan whatsapp lebih canggih dan sistematik.
WA Web Plus 7

Berapakah Harga untuk WA Web Plus ini?

Harga bagi WA Web Plus berdasarkan website mereka  pada ketika ini adalah seperti berikut (klik sini untuk melihat harga pada website mereka) :
WA Web Plus pricing
Ya pakej yang mereka tawarkan adalah secara bulanan. Jika untuk pakej Pro Jumlah untuk bayaran tahunan adalah :
Harga bulanan : USD 34.99 (RM 144.28)
Harga Tahunan : RM 144.28 X 12 bulan = RM 1,731.36
Tetapi jangan risau, kami ada harga tawaran yang menarik dengan pakej sekali bayar sahaja seperti dibawah ini.(anda akan menerima Pakej Professional + Fungsi Webhook + Fungsi CRM (coming soon))

SPECIAL HARGA PROMOTION

Harga ini sangat terhad kerana kami mempunyai kod yang terhad. 1 kod untuk 1 Whatsapp Nombor. Siapa cepat dia dapat !

RM 499

Untuk 1 tahun (12 Bulan)

RM699

Lifetime

DISCLAIMER (Baca ni betul-betul)

  • Pihak kami tidak menyediakan sebarang support berkaitan dengan masalah teknikal. Sebarang support hendaklah berhubung secara direct dengan pihak developer sistem. (boleh join Whatsapp Group diorang selepas Installation)
  • Pihak kami tidak bertanggungjawab sekiranya no whatsapp yang digunakan DI BLOCK oleh whatsapp.Gunakan Whatsapp Broadcast secara berhemah.
  • Sekiranya no telefon di block oleh Whatsapp, anda boleh menukar no yang lain dalam tempoh masa 7 Hari. Sekiranya anda mengambil pakej Professional daripada developer, anda hanya dibenarkan menukar ke nombor baru selepas 90 hari. (ini kelebihan membeli dari kami).
  • Pakej Lifetime bermaksud anda boleh gunakan sampai bila-bila selagi sistem ini disokong oleh pihak developer.

Frequently Asked Questions (FAQ)

Harga pakej ini jauh lebih murah lebih disebabkan kami memiliki lesen Agency dari  developer yang Sah. Kami juga dibenarkan untuk membuat jualan semula pada lesen-lesen yang dibeli.

Oleh sebab itu harganya amat berpatutan dan kami nak membantu usahawan online seperti anda untuk mendapatkan sistem premium pada harga marhaen.

  • Ianya lebih murah. Kalau beli setahun dengan pihak deveoper anda akan membayar lebih dari RM 1700, tetapi dengan kami , anda hanya perlu membayar RM 499.
  • Sekiranya nombor kena block oleh whatsapp, anda boleh menukar nombor baru dalam masa 7 hari (Pakej kami) berbanding dengan pakej dari developer, anda kena menunggu 90 hari.

Boleh. Anda boleh membaca detail fungsi-fungsi yang WA Web Plus tawarkan DI SINI

1 Kod hanya boleh dipakai untuk 1 no whatsapp sahaja.

Boleh. Anda boleh berhubung dengan kami secara direct jika berminat untuk membeli lebih dari 1 lesen.

Kebarangkalian untuk kena block oleh Whatsapp masih ada ketika menggunakan sistem broadcast.

Kelebihannya disini , sekiranya nombor anda telah di block, anda boleh menukar nombor yang baru dalam tempoh masa 7 hari. Best kan? Setakat harini ada yang pernah broadcast kepada 3,000 list tanpa di block oleh whatsapp.

Ya betul tiada jaminan dari pihak developer.

Ibaratnya begini, anda membeli sebuah kereta dan memandu secara laju.Pengeluar kereta tersebut tidak akan bertanggungjawab ke atas saman yang dikenakan kepada anda. Logik tak?

Boleh, charge tambahan sebanyak RM 30 akan dikenakan disebabkan masa yang diperuntukkan untuk penyambungan semula ke no yang baru.

Sekiranya berlaku perubahan pada Whatsapp, pihak developer telah berjanji akan mengemaskini sistem ini supaya ianya boleh digunakan seperti sediakala dalam tempoh kurang dari 48 jam.

Ya betul. Untuk memastikan bahawa fungsi-fungsi Autoreply , Schedule Message dan Broadcast sentiasa berjalan anda kena pastikan Whatsapp Web anda sentiasa online (tak boleh logout)

Betul, kami tidak menyediakan support dalam bentuk teknikal kerana kami hanyalah Ejen Reseller.

Selepas memasukkan Kod khas, anda boleh join Whatsapp Group Khas mereka untuk bertanya berkaitan masalah teknikal. Untuk bermula, anda boleh membaca manual dari pihak developer untuk setiap fungsi yang ada.

Money Back Guarantee hanya untuk tempoh masa 7 hari sahaja dari tempoh pembelian.

Disarankan untuk anda terus menggunakan sistem ini dan uji sehabisnya setiap tools dan fungsi yang disediakan sebaik sahaja mendapat mengaktifkan kod (lesen).

Terkini : Tinggal Sahaja Lagi !

Dapatkan Sekarang ! Siapa Cepat Dia Dapat

Pilihan Pakej *
Jumlah Keseluruhan

Adakah anda telah membaca dan memahami FAQ dan Disclaimer di atas dengan Jelas?
Nak Bagi Percuma Jer!

Strategi Bagaimana untuk Tukar "Stranger"  Jadi Buyer Tegar Anda 

Dapatkan Sekarang!
close-link
Scroll to Top