fbpx

Saya Tunjukkan  secara STEP By STEP dari A-Z bagaimana saya menghasilkan Ebook RM 5 Angka dalam Masa Sebulan

Strategi dan Step yang sama anda boleh gunakan, walaupun anda Takde IDEA bagaimana untuk menulis Ebook Yang Mampu Menjana INCOME seperti di bawah ini…

Ini Hasilnya Kurang dari 48 Jam (20 Nov 15 Jam 9.00 Malam Sehingga 23 November 15 Jam 12 Tengahari)…

D0 RSP
DO RSP 2
D0 RSP 2
D3 RSP
D3 RSP 1
D1 RSP
D1 RSP 2
D1 RSP 3

Dan ini hasilnya selepas Sebulan Pelancaran Ebook ini 1 Januari 2016- 30 Januari 2016

fairuz RSP 1 month

Salam Sejahtera,

ScreenShot di atas adalah Hasil yang saya perolehi sewaktu melancarken Ebook Rahsia Sublet Premium saya.

Pada waktu tersebut saya hanya seorang newbie dan tak pernah buat duit melalui online pun sebelum itu (even iklankan barang dalam mudah.my pun takde orang yang beli).

Secara jujurnya semua orang boleh buat ebook..tak susah pun..anda perlu taip ebook anda di dalam WORDS kemudian bila dah siap anda SAVE kan dalam bentuk PDF..Siap dah ebook anda dan anda boleh terus jual.

Part yang susah adalah bagaimana nak pastikan bila kita iklankan ebook kita, orang ramai datang berpusu-pusu untuk beli ebook kita..macam goreng pisang panas waktu petang.

Daripada pengalaman saya sendiri, untuk membolehkan ebook kita LAKU KERAS di pasaran, kita perlu ada STRATEGI YANG SPESIFIK .Strategi ini kita kena plan betul-betul sebelum ebook dilancarkan.

Mari saya kongsikan 3 FASA yang penting dalam penghasilan ebook yang boleh laku keras di pasaran:

"Tuan Fairuz, boleh tak Tuan Fairuz Tunjukkan dengan lebih detail lagi? Saya berminat nak buat ebook yang laku keras macam tuan"

Boleh Sahaja…. saya dah revealkan kesemua Strategi yang saya gunakan sewaktu penghasilan ebook Rahsia Sublet Premium saya.

Memperkenalkan VIDEO CASE STUDY RAHSIA SUBLET PREMIUM

 

ALL RSP

Apa yang anda bakal Pelajari dalam 8 Video Case Study Rahsia Sublet Premium ini ialah :

 

EBOOK VID 1

Video 1 : Pengenalan

Dalam Video Pertama ini anda akan ketahui sejarah bagaimana Ebook Rahsia Sublet Premium terhasil dan Potensi Bisnes Ebook ini sebagai produk digital yang tidak outdated.

EBOOK VID 2

Video 2 : Fasa Pertama (Pembinaan Ebook)

Ramai orang tak tahu bagaimana nak mula tulis sesebuah buku.Dalam video ini saya berikan 5 strategi bagaimana untuk START tulis ebook supaya anda tidak bertangguh.Saya juga bakal bongkarkan bagaimana Ebook saya boleh dijual pada harga yang tinggi tetapi masih lagi ada orang nak beli.Satu teknik NLP yang saya gunakan untuk brainstorm ebook saya supaya lebih banyak input boleh saya letak di dalam ebook tersebut.

EBOOK VID 3

Video 3 : Pre Fasa KEdua (Penyediaan Lead Magnet dan Landing Page)

Di dalam Video ini saya tunjukkan bagaimana saya CARI Prospek yang berminat untuk membeli ebook saya dengan menggunakan LEAD MAGNET dan juga Landing Page (Minisite)

EBOOK VID 4

Video 4:Fasa kedua (Cara Menarik traffik)

Anda dah ada Lead Magnet dan juga Landing Page, tetapi bagaimana nak tarik sebanyak mungkin Prospek yang berminat untuk dapatkan ebook anda? Dalam video ini saya berikan 4 platform yang saya gunakan untuk menghebahkan tawaran saya.

EBOOK VID 5

Video 5 : Fasa Kedua (Educate Subscriber)

Dalam Video ini saya tunjukkan dengan detail ayat yang saya gunakan dalam Email saya untuk membawa prospek saya ke dalam sebuah "Kumpulan". Di dalam kumpulan inilah saya EDUCATE mereka berkaitan ebook saya.(Saya tunjukkan satu per satu ayat dan gambar saya gunakan)

EBOOK VID 6

Video 6 : Fasa Kedua (Alert Pelancaran Produk)

Kenapa perlu alert pelancaran? Nampak macam remeh tetapi sebenarnya inilah strategi yang paling penting.Kerana waktu ini saya akan pastikan prospek saya bersedia dengan duit mereka.Saya tunjukkan secara detail ayat bagaimana , hari apa, dan platform mana yang digunakan untuk alert ebook saya.

EBOOK VID 7

Video 7 : Fasa Ketiga (Pre-launch)

Inilah fasa di mana saya berjaya mengumpul RM 12k dalam masa 2 hari. Dalam fasa ini saya gunakan 1 teknik untuk pastikan prospek berlumba-lumba untuk dapatkan ebook ini. Di dalam video ini saya dedahkan teknik tersebut kepada umum.

EBOOK VID 8

Video 8 : Fasa ketiga (Mega Launch)

Di dalam Mega Launch ini saya gunakan strategi __________ untuk memastikan Ebook saya ini tersebar dengan meluas(bukan saya jer yang promote,tapi lebih dari 50 orang turut promote).Saya tunjukkan bagaimana saya setup strategi tersebut kepada anda di dalam video ini.

"Wah Bestnya Tuan Fairuz,Tak Sabar saya nak dapatkan panduan ini..Berapa Harga Panduan ini"

kalau ikutkan harga Panduan Ini saya nak jual pada harga yang sama dengan Harga Ebook Rahsia Sublet Premium iaitu (RM 200) + Harga yang saya bayar untuk Coaching dengan Mentor IM saya untuk dapatkan Strategi ini (RM 3,000)

Tetapi Khas untuk 20 Orang Pertama…Saya berikan pada Harga…

 

RM 200

RM 150

RM 97

Hanya RM 57 Sahaja!

Amaran : Tawaran ini  Terhad kepada 20 Orang Sahaja.Cukup Kuota sahaja saya akan Tutup Akses ini.Segala rayuan tidak akan dilayan.

Ada masalah dengan borang di atas?Jangan risau , anda hanya perlu hantar salinan resit pembelian kepada [email protected] dan saya akan cuba membalas secepat mungkin.

Profile Pic
Fairuz Razak

P.s : Tawaran ini masih lagi belum dibuka kepada umum lagi..Siapa Cepat dia dapat..lambat bye-bye.

Scroll to Top