Terima Kasih Sebab dah Klik Butang Comfirmation..Anda memang OHSEM!!

Ebook anda dalam perjalanan ke Inbox anda dalam masa 5 Saat lagi…lepas ni anda boleh semak Inbox anda semula ya..

Tapi sebelum itu saya nak kongsikan HASIL & RAHSIA yang  saya gunakan untuk dapatkan Sales seperti di bawah ini.

Inilah hasilnya…

Jualan Ebook berharga =

RM 97/Unit

Total Jualan = RM 12,290

Jumlah Pembelian : 130 Orang dalam 2 hari

Dan ini pula Rahsia…

Bagaimana saya Pikat 130 Prospek yang Tak Pernah Kenal Saya,"Tawan hati Mereka" Sehingga mereka Terpaksa berlumba-lumba untuk beli Produk Saya dalam Masa 2 Hari.

Anda Boleh Apply Dan TIRU terus teknik yang Saya ini untuk dapatkan Prospek yang LAPAR dan TAK SABAR nak beli produk anda

ScreenShoot di atas adalah hasil produk digital saya yang pertama 100% marketing dan promote melalui internet(waktu tu saya newbie lagi) iaitu Ebook Rahsia Sublet Premium.

Saya akan kongsikan satu TOOLS yang saya gunakan untuk dapatkan SALES seperti diatas.

Tool tersebut adalah SALES FUNNEL

Apa itu Sales Funnel?

90% orang yang membeli adalah mereka yang mengenali penjual dan percaya kepada mereka.Kalau tak kenal pun mesti ada yang recommend produk mereka kepada kita.

Masalah bisnes online adalah penjual dan prospek TIDAK pernah bertemu secara FACE TO FACE. Tak macam bisnes yang offline, mereka berjumpa dan dari situ kita boleh judge mereka ini jujur atau tidak (biasala manusia kan suka judge..hehe)

Dalam bisnes online ni , ada satu Proses yang kita boleh lakukan untuk memastikan prospek kita kenal dan percaya dengan kita dalam masa yang cepat.Proses ini dinamakan dikenali sebagai SALES FUNNEL

Sebenarnya teknik ini memang dah lama diperkenalkan oleh Sifu-Sifu Online Marketing di seluruh dunia. Inilah strategi dimana orang yang tak kenal kita pun boleh beli dari kita..

Nama nampak macam gempak kan…tetapi SALES FUNNEL ini sebenarnya adalah cara bagaimana kita membawa sesorang STRANGER (orang yang tak pernah tau kita wujud) menjadi PROSPEK ( orang yang dah tahu kita siapa tapi masih 50/50 nak beli produk kita) seterusnya menjadi BUYER (Orang yang dah yakin dan dah dapatkan produk yang kita tawarkan)

 

"Memang nak kena ada Sales funnel ni ke? Ada yang tak guna sales funnel okay jer sales mereka"

Boleh jer kalau nak jual terus..tak perlu susah-susah pun nak kena ada SALES FUNNEL ini..

Cumanya teknik ini merupakan antara PROVEN METHOD yang banyak digunakan dalam Online Marketing untuk meningkatkan CONVERSION RATE pembelian.

Sales Funnel ini dicipta mengikut Psikolagi Manusia membeli.Jadi ia dah memudahkan anda untuk merangka pelan pemasaran yang berkesan untuk prospek anda supaya LAST SEKALI mereka “terpaksa” membeli daripada anda juga.

Berikut antara kelebihan menggunakan SALES FUNNEL ni…

 

  • Orang Cepat Kenal Anda. Apabila dalam Alam maya ini kita perlu ingat yang kita tak berhadapan dengan prospek kita.Jadi agak sukar mereka nak mengenali kita.Bila tak kenal maka sukar untuk menjual.
  • Lebih Cepat Bina TRUST.Hukum menjual ada mengatakan bahawa "Manusia ini tak suka apabila mereka terasa seperti dijual".Dengan adanya sistem adalah lebih mudah untuk bina TRUST antara kita dan prospek.
  • Bila dah Kenal dan TRUST adalah lebih mudah untuk CLOSE SALE.Kita sendiri pun macamni,kita akan selesa berjual beli dengan orang yang kita kenal berbanding "Alien" yang ntah dari mana-mana.
  • Kenalpasti Masalah Iklan anda yang betul.Kadang-kadang bila sales kurang orang akan salahkan Copywriting tak POWER.Tapi sebenarnya bukan Sebab ITUPUN.Tanpa Sales Funnel anda sukar untuk kenalpasti dimana silapnya kempen pengiklanan anda.

"Wah..Bestnya Tuan FAIRUZ..PATUTLAH SEBELUM INI BISNES SAYA KRIK-krik jer...boleh ajar saya nak buat sales funnel untuk bisnes saya"

Boleh jer…saya memang dah sediakan Panduan Sales Funnel For Newbie ini khas buat mereka yang nak DESIGN Sales Funnel bagi bisnes masing-masing…

 

Panduan Sales Funnel For Newbies

Apa yang anda akan dapat melalui di dalam Panduan Ini..

  • VIDEO 1 :ASAS & PENGENALAN SALES FUNNEL.Di dalam Video ini anda akan mengetahui 3 Asas Sales Funnel.Tak kira la sama ada anda bisnes Online atau bisnes fizikal,anda tetap boleh apply strategi Sales Funnel ini.(Orang jual lemang pun boleh ada funnel tau...hehe)
  • VIDEO 2 : FORMULA SALES FUNNEL.Anda akan mengetahui 4 formula penting dalam Sales Funnel yang boleh digunakan untuk SCAN problem dalam Flow Marketing Anda.Lepas ini anda dah tak perlu lagi nak berteka-teki apa yang sepatutnya diubah (Copywriting ke..gambar ke..atau Interest ke). Tahu Formula ni comfirm boleh "tweak sikit" jer iklan anda.
  • VIDEO 3 : CARA DESIGN SALES FUNNEL.Anda akan diajar bagaimana untuk DESIGN sales funnel anda sendiri dengan teknik SCAN funnel competitor anda.Bahkan anda akan buat Funnel yang lebih baik daripada apa competitor anda sedag buat ketika ini.
  • VIDEO 4 : CONTOH-CONTOH SALES FUNNEL.Di dalam video ini anda akan melihat SEMBILAN jenis funnel yang sedia ada seperti funnel penapis air,homespa,agen hartanah,Kelas Tuisyen,Blog,Affiliate,kosmetik dan banyak lagi.Dari sini anda boleh dapat IDEA bagaimana untuk menghasilkan Sales Funnel untuk bisnes anda pula.
  • VIDEO EKSKLUSIF : SALES FUNNEL EBOOK 5 ANGKA.Anda akan ketahui Sales Funnel yang saya gunakan untuk menukarkan 130 Prospek menjadi Buyer dalam masa 2 hari.(first time reveal kepada umum..)

Jom Kita lihat apa kata mereka yang dah dapatkan panduan ini :

"Penerangan yang diberikan Sangat-Sangat detail"
testimoni Sales Funnel For Newbies
"Dapat ketahui keberkesanan Funnel yang dibina dengan memantau metriks PCR dan BCR"
"Video Sangat Mudah di fahami dan mengunakan bahasa yang umum"
"Panduan Ini Newbie Friendly dan sangat mudah untuk difahami"

"Wow..Terima Kasih Tuan Fairuz bantu newbie macam saya..berapa pengerasnya tuan fairuz"

Okay disebabkan memang NIAT nak bantu newbie dan saya tak nak HARGA menjadi penghalang anda untuk berjaya dalam bisnes anda jadi harga untuk panduan ini hanyalah…

Harga ini khas untuk NEWBIE yang betul-betul nak belajar . (Saya faham dulu saya newbie pun saya tak banyak duit)..

Tetapi saya hanya mahukan mereka yang TAKE ACTION & GRAB PELUANG INI SEKARANG.Disebabkan itu, tawaran harga ini saya hadkan kepada 50 Orang yang pertama Sahaja.

Cukup 50 orang saya akan terus naikkan harga ke RM 1XX (paling kurang)…So take it or leave It. <– Ini bukan gimik atau scarcity.tak  percaya leh tengok kat borang dibawah.

SILA ISI BORANG DI BAWAH INI UNTUK MELENGKAPKAN PEMBELIAN PANDUAN SALES FUNNEL FOR NEWBIE

Ada Masalah untuk mengisi BORANG DI ATAS.JANGAN RISAU EMAILKAN BUKTI PEMBAYARAN KEAPADA [email protected] Akan REPLY SECEPAT MUNGKIN.