LANDING PAGE 4 DAYS CHALLENGE

Saya Akan Bimbing & Guide secara LIVE cara untuk Buat Landing Page dalam Masa 4 Hari Sahaja!

( Pssst…pada Harga secawan coffee Starbuck sahaja !)

Starbucks Coffee 889x594 1

Bagaimana cara saya guide anda?

Apa yang berlaku Sepanjang 4 Hari ini

Ini apa yang anda akan belajar Setiap Hari:

Isnin (22 Mac 2021)

Domain , Hosting dan WordPress

Anda akan kenal apa itu domain, hosting, cpanel dan lain-lain term-term teknikal secara mudah dengan bahasa LAYMEN. Selain itu anda juga akan diajar cara buat subdomain, cara nak beli domain murah dan bagaimana nak Install Wordspress. 

Isnin (22 Mac 2021)

Selasa (23 Mac 2021)

Asas WordPress & Cara Hasilkan Apa Sahaja Website dengan 1 Click.

Pada hari kedua anda akan memahami asas wordpress dan juga bagaimana nak buat apa sahaja website dengan hanya menggunakan 1 click sahaja. Best tak dapat belajar cara buat website terus. Ini dah kira pakej 2 dalam satu.

Selasa (23 Mac 2021)

Rabu (24 Mac 2021)

Customize Landing Page Anda semudah “DRAG & DROP” Sahaja

Dalam malam ke -3 ini saya akan tunjukkan bagaimana nak customize Landing Page anda semudah “drag & drop” sahaja. Saya juga akan kongsikan  Template Landing Page yang sudah terbukti memberi Conversion yang tinggi . Tak perlu pening-pening nak fikir berkaitan design.

Rabu (24 Mac 2021)

Khamis (25 Mac 2021)

Order Managemant, Payment Gateway & Sales Notification

Kita akan belajar beberapa jenis order management yang ada dan cara nak pasang payment gateway di dalam landing page kita supaya orang boleh beli secara automatik. Tak perlu lagi nak PM-PM bagi no akaun dalam Whatsapp. Selain itu anda juga akan belajar cara buat Sales Notification (benda ini muncul di bawah dengan bunyi ketika anda sedang buka landing page ini). Ini satu strategi untuk membuatkan orang terus nak beli produk anda.

Khamis (25 Mac 2021)

Bila Cabaran ini bermula?

Apa kata Mereka yang Dah Join 4 Days Challenge

Nasri

Berapa Harga Join Cabaran ini?

Join Sekarang pada harga RM 19.90 Sahaja

Frequently Asked Question (FQA)

Domain dan hosting tidak disediakan. Anda akan membeli domain dan hosting pada kelas pertama kita. Berapa harga ? anggaran kos dalam kurang dari RM 250 (domain & Hosting setahun)

Saya galakkan anda hadir kerana jika ada masalah boleh tanya terus. Tapi sekiranya ada halangan, ada rakaman disediakan.

Ia akan berada di dalam Facebook Group sehingga tamat cabaran (26 Mac 2021) . Selepas video akan dimuat turun semula. Kenapa? Sebab itu program ini dinamakan cabaran. Cabaran bermaksud anda kena cabar diri untuk buat sehingga siap.

Boleh. memang cabaran ini khas untuk anda yang zero knowledge berkaitan website sebab saya akan bantu anda untuk menjadi seorang yang CELIK Website. Percayalah selepas 4 hari anda boleh buat servis buat Landing Page anda.

Anda  boleh bertanya di dalam Facebook Group. Facebook Group akan beroperasi untuk sesi soal jawap sehingga 3 April 2021.  

Kenali Fairuz Razak

Fairuz Razak Bulat

Salam Sejahtera,

Nama Saya Fairuz Razak dan saya telah berkecimpung dalam bidang Internet marketing sejak tahun 2015 lagi.

Dalam cabaran 4 hari ini, objektifnya cuma satu sahaja , saya ingin membantu seramai mungkin bisnes owner diluar sana untuk mempunyai Website (Landing Page) sendiri.

Bagi saya website merupakan asset online yang sangat penting terutamanya dalam tahun yang sukar ini. Ambil peluang ini sebaiknya.

Nak tahu teknik pengajaran saya ? Anda boleh ke Youtube Channel saya ini. 

 

Scroll to Top