[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

“Tipulah! Jual Ebook Mana Boleh kaya Pun…”

Dulu Saya Ingat Perkara Ini Mustahil…
Sehinggalah Saya Buat Sendiri…

(psst..waktu tu saya NEWBIE jer pun)

Dan Inilah Hasilnya…

Pre-Launch Ebook Rahsia Sublet Premium : 20 /10 /2015 (9.00 Malam)- 21/10/2015 (12 Tghari)


D0_RSP

D0_RSP_2

DO_RSP_2

D3_RSP

D3_RSP_1

Pre-Launch Ebook Rahsia Sublet Premium : EXTEND 23 /10 /2015 (9.00 Pagi -12 Tgh Malam)


D1_RSP

D1_RSP_2

D1_RSP_3

Fuhhh… Tak Larat nak scroll Lagi…Ini Jumlah Keseluruhannya Selepas Pre-launch


Total_RSP

 RESULT Selepas MEGA – LAUNCH Selama 30 Hari…


fairuz RSP 1 month

Dan ini adalah Keseluruhan Jualan Ebook Saya ketika ini…


Total_Jualan_Ebook

Anda SERIUS nak INCOME macamni?

Jom Tengok Video ni Sampai Habis dulu…


Rahsia Bisness Ebook

NANTI SEKEJAP!

Saya Nak berikan BONUS ISTIMEWA KHAS kepada mereka yang membeli melalui LINK DI ATAS ini Secara PERCUMA!

Memperkenalkan Behind The Scene..Video Case Study Rahsia Sublet Premium!

VCS-RSP (Main)
Ini merupakan kali pertama saya dedahkan bagaimana saya mengaplikasikan Strategi Cikgu Hafis untuk berjaya mendapat jualan sebanyak RM 12k dalam masa 2 hari (semasa pre-launch) dan RM 40k dalam masa sebulan (Mega-Launch)
Di dalam 8 video ini saya huraikan secara terperinci STEP BY STEP apa yang saya lakukan daripada mula menulis ebook rahsia sublet premium sehinggalah kepada proses pememasaran ebook tersebut.
Seriously..Jika anda hanya membeli Pakej Rahsia Bisnes Ebook ianya takkan lengkap TANPA anda miliki Video Case Study Rahsia Sublet Premium ini..
Jom kita tengok sendiri apakah antara kandungan 8 Video tersebut…

Video Case Study 1 : Pengenalan

Di dalam video ini diterangkan potensi bisnes ebook pada masa kini dan juga hasil jualan ebook Rahsia Sublet Premium dalam masa sebulan.


EBOOK - VID 1

Video Case Study 2 : Fasa Pertama – Pembinaan Ebook

Dah ada tajuk tapi tak tahu nak kembangkan?Video ini bakal menyelesaikan masalah anda.Di dalam video ini ada ditunjukkan bagaimana untuk Brainstorm bagi menghasilkan ebook yang lebih menarik dengan menggunakan kaedah “Chunking up & Chungking Down“.Ini merupakan kaedah NLP yang digunakan secara meluas untuk tujuan Branstorming bagi mendapatkan idea yang lebih terperinci.


EBOOK-VID 2

Video Case Study 3 : Pre Fasa Kedua – Penyediaan landing Page & Lead Magnet

Apakah itu lead Magnet? Dan apakah kepentingannya dalam meningkatkan Sales sehingga 5 angka? Di dalam ditunjukkan contoh lead magnet yang digunakan dalam RSP (Rahsia Sublet Premium).Penyediaan Landing page juga adalah sangat penting dalam menarik Traffik untuk masuk kedalam Funnel anda.


EBOOK-VID 3

Video Case Study 4 : Fasa Kedua – Cara Menarik Traffik

Video ini adalah sangat penting dimana saya tunjukkan bagaimana saya menarik traffik dengan menggunakan 3 lubuk traffik . Dan lebih penting saya tidak menggunakan langsung FB Ads bagi tujuan menarik traffik ini. Percaya atau tidak pada fasa ini saya hanya mengeluarkan kos yang tidak sampai RM 300 pun untuk mendapatkan traffik yang berkualiti.


EBOOK- VID 4

Video Case Study 4 : Fasa Kedua – Cara Menarik Traffik

Video ini adalah sangat penting dimana saya tunjukkan bagaimana saya menarik traffik dengan menggunakan 3 lubuk traffik . Dan lebih penting saya tidak menggunakan langsung FB Ads bagi tujuan menarik traffik ini. Percaya atau tidak pada fasa ini saya hanya mengeluarkan kos yang tidak sampai RM 300 pun untuk mendapatkan traffik yang berkualiti.


EBOOK- VID 4

Video Case Study 5 : Fasa Kedua – Educate Subscriber

Antara kesemua fasa,fasa inilah yang paling penting.Kenapa ia penting? Sebab disinilah anda mulakan langkah untuk bina trust dengan subcriber/traffik anda sebelum ini. Di dalam video ini saya tunjukkan dimana saya “PERAM” traffik saya dan “EDUCATE” mereka berkaitan dengan ebook yang bakal dijual kelak.


EBOOK- VID 5

Video Case Study 6 : Fasa Kedua – Alert Launching

Aik launching pun nak kena alert?..Okay nampak simple tetapi inilah masanya kita memberitahu subscriber/traffik kita supaya mereka bersedia dengan duit untuk membeli ebook.Saya tunjukkan dimana dan medium apa yang digunakan sewaktu alert launching Ebook rahsia Sublet Premium


EBOOK- VID 6

Video Case Study 7 : Fasa Ketiga – Pre-Launch

Dalam fasa pre-launch ini saya gunakan dua strategi iaitu S________ dan juga E_________.Dan nyata strategi ini berhasil dalam memberikan RM 12k dalam masa tak sampai 48 jam pre-pelancaran ebook Rahsia Sublet Premium. Saya percaya kalau anda tahu strategi ini pun In Shaa Allah sales anda mampu untuk meletup-letup lebih daripada yang saya dapat.


EBOOK-VID 7

Video Case Study 8 : Fasa Ketiga – Mega Launch

Ini merupakah Fasa yang terakhir dan fasa yang paling mudah sebab bukan saya yang menjual!.Hah..pelik kan? macamana saya tak jual tetapi saya boleh collect Sales dalam RM 40k dalam masa ni? Ini lah strategi yang cikgu hafis “simpan” dan ia merupakan secret weapon beliau dalam mana-mana pelancaran produk. Seriously anda kena tahu Secret Weapon ini yang saya kongsikan dalam video terakhir


EBOOK-VID 7

Amacam Best Tak?..Best kan?

Tapi Saya nak berikan Satu Lagi BONUS KEBABOM POWER!!

 BONUS KEBABOM POWER!! – ACTION PRO EBOOK COVER (Bernilai RM 300)

Siapkan Ebook Cover anda tak sampai 1 Minit dengan menggunakan Adobe Photoshop tanpa anda perlu pandai menggunakan photoshop. Tak caya? Boleh tengok Video dibawah ni.

Jadi Tunggu Apa Lagi KLIK LINK DI BAWAH INI untuk mendapatkan Rahsia Bisnes Ebook dan saya akan berikan BONUS-BONUS ini PERCUMA kepada Anda!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Scroll to Top