Apa itu Cabaran 4 Hari Landing Page

Cabaran 4 Hari Landing Page merupakan program dimana peserta akan dicabar untuk menyiapkan landng page dalam masa 4 Hari dengan bimbingan secara terus dari Tuan Fairuz Razak. 

Program ini dijalankan secara sesi LIVE selama 4 Malam dimana setiap pelajar akan didedahkan secara STEP by STEP untuk memahami asas pembinaan sesebuah Website / Landing Page

Antara Modul Yang Dipelajari dalam 4 Malam :

Malam Pertama

Domain , Hosting dan WordPress

Anda akan kenal apa itu domain, hosting, cpanel dan lain-lain term-term teknikal secara mudah dengan bahasa LAYMEN. Selain itu anda juga akan diajar cara buat subdomain, cara nak beli domain murah dan bagaimana nak Install Wordspress. Selepas malam pertama juga anda akan lebih memahami kenapa perlu nak guna HTTPS berbanding HTTP.

Malam Pertama

Malam Kedua

Asas WordPress & Cara Hasilkan Apa Sahaja Website dengan 1 Click.

Pada hari kedua anda akan memahami asas wordpress dan juga bagaimana nak buat apa sahaja website dengan hanya menggunakan 1 click sahaja. Best tak dapat belajar cara buat website terus. Ini dah kira pakej 2 dalam satu. Yang Penting Website anda akan kelihatan lebih professional hanya dengan menggunakan Themes yang FREE sahaja.

Malam Kedua

Malam Ketiga

Customize Landing Page Anda semudah “DRAG & DROP” Sahaja

Dalam malam ke -3 ini saya akan tunjukkan bagaimana nak customize Landing Page anda semudah “drag & drop” sahaja. Saya juga akan kongsikan  Template Landing Page yang sudah terbukti memberi Conversion yang tinggi . Tak perlu pening-pening nak fikir berkaitan design.Anda juga akan belajar cara untuk collect leads (databased) menggunakan Borang. Borang ini boleh integrate dengan Sistem Autoresponder (yang boleh blast email kepada databased kita)

Malam Ketiga

Malam Keempat

Order Managemant, Payment Gateway & Sales Notification

Kita akan belajar beberapa jenis order management yang ada dan cara nak pasang payment gateway di dalam landing page kita supaya orang boleh beli secara automatik. Tak perlu lagi nak PM-PM bagi no akaun dalam Whatsapp. Selain itu anda juga akan belajar cara buat Sales Notification . Ini satu strategi untuk membuatkan orang terus nak membeli produk anda.

Malam Keempat

Apa kata mereka yang dah join Cabaran ini :

Apa yang Anda akan dapat di dalam Rakaman 4DC :

4 X Rakaman Sesi LIVE (bernilai RM 99)

Video Rakaman 4 Sesi LIVE Secara Langsung Berdasarkan Modul 4 Days Challenge. Setiap Sesi LIVE berlangsung selama hampir 60 minit. Sesi rakaman tersebut adalah untuk bulan Ogos 2021 (still Baru Lagi)

4 X Rakaman Sesi Q&A (bernilai RM 99)

Sesi Q&A adalah sesi khas untuk Ahli VIP SAHAJA dimana setiap hari selepas sesi LIVE saya akan buka sesi interaksi bersama mereka. Anda dapat akses perbincangan kami sepanjang 4 malam tersebut.

Premium Plugin Percuma (Bernilai RM 388)

Anda akan mendapat premium plugin secara percuma, Plugin tersebut ialah Elementor Pro (bernilai RM 198) dan Astra Pro Addon (bernilai RM 190). Elementor Pro memberi added widget (booster) untuk Page Builder anda manakala Astra Pro akan membantu anda membina website yang cantik

Private Group Support Facebook (bernilai RM599)

Saya faham mungkin anda ada tersangkut di mana-mana bahagian sewaktu proses membuat landing page ini. Dengan ada nya Group Facebook ini, anda akan lebih mudah untuk bertanya kepada saya.Group ini tiada had masa.(Lifetime)

Dapatkan Rakaman ini Sekarang!

Hanya RM 99.00 Sahaja

Frequency Ask Question (FAQ)

Domain dan hosting tidak disediakan. Anda boleh membeli domain dan hosting terlebih dahulu sebelum kelas. Pembelian Hosting saya akan ajar pada malam pertama kelas. Berapa harga ? Anggaran kos dalam kurang dari RM 250 (domain & Hosting setahun)

Anda boleh akses ke rakaman ini selama-lamanya.

Boleh Sangat. memang cabaran ini khas untuk mereka yang ZERO KNOWLEDGE berkaitan website.Saya akan bantu anda untuk menjadi seorang yang CELIK Website. Percayalah selepas 4 hari ini, anda bukan sahaja boleh buat landing page untuk diri sendiri, malah anda boleh buat servis buat Landing Page untuk orang lain.

Anda  boleh bertanya di dalam Facebook Group Khas untuk mereka yang mendapatkan rakaman ini.

Anda boleh tinggalkan Nama dan Email di bahagian Bawah ini Untuk saya hantar Notifikasi Sesi Paling Hampir

Scroll to Top